Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Recidivist ponovno uhvaćen u činjenju prometnih prekršaja, završio je u zatvoru

Recidivist ponovno uhvaćen u činjenju prometnih prekršaja, završio je u zatvoru

Predao im je i manju količinu marihuane

Policija je prije dva dana u Poljicima kod Imotskog zaustavila 52-godišnjaka koji im je poznat po često činjenju prometnih prekršaja.

Utvrdili su da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje jer nema položen vozački ispit za B kategoriju, s obzirom na to da mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih devet negativnih bodova. 

Također, upravljao je vozilom za vrijeme dok su mu na snazi čak tri sudske izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije.

Odbio se podvrgnuti ispitivanju na prisutnog droga u organizmu. Vozilo nije bilo registrirano, niti je zaključeno obvezno osiguranje. Tijekom postupanja policijskim službenicima je predao 1,7 grama marihuane koju je posjedovao.

'Nakon obrade uz optužni prijedlog odveden je na prekršajni sud, a zatraženo je zadržavanje, izricanje kazne zatvor u ukupnom trajanju od 240 dana. Sud mu je odredio zadržavanje u trajanju od 7 dana nakon čega je predan u Zatvor u Splitu', izvijestila je policija.

Vaša reakcija na temu