Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash SOLIN PROTIV NASILJA Udruga Duga provodi istraživanje, evo kako im ožete pomoći

SOLIN PROTIV NASILJA Udruga Duga provodi istraživanje, evo kako im ožete pomoći

Cilj je prevencija i suzbijanje obiteljskog nasilja

Udruga Duga provodi istraživanje u sklopu projekta 'Solin protiv nasilja: Istraživanje, prevencija, solidarnost' s ciljem prevencije i suzbijanja obiteljskog nasilja u lokalnoj zajednici. Upitnik je namijenjen ženama radno aktivne dobi na području grada Solina. Istraživanje je izradila suradnica udruge Duga sociologinja Ana Miloš u suradnji s izv. prof. dr. sc. Goranom Bandalović s Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Splitu.

'Za anketu je potrebno manje od pet minuta za ispunjavanje te je ista u potpunosti anonimna. Ovim putem srdačno molimo sve naše sugrađanke da riješe anketu te je podijele sa svim ženama radno aktivne dobi na području grada Solina. Rezultati ankete će se koristiti u znanstvene svrhe i te razvijanje daljnjih smjernica na lokalnoj razini kako bi nastavili borbu s obiteljskim nasiljem i učinili Solin još sigurnijim mjestom za život', poručuju iz udruge Duga.

Link na anketu: https://forms.gle/RRiuw8gNA6Mu1eB29

Istraživanje se provodi u sklopu projekta 'Solin protiv nasilja: Istraživanje, prevencija, solidarnost' unutar poziva projekta SEE CHANGE organizacije Ekumenske inicijative žena iz Omiša. Program se sufinancira iz CERV DAPHNE fondova Europske Unije.

Vaša reakcija na temu