Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SUSJEDI SERGEJA TRIFUNOVIĆA 'Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga…'

SUSJEDI SERGEJA TRIFUNOVIĆA 'Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga…'

Turbulentno kod poznatog glumca

Srbijanski glumac Sergej Trifunović u zadnje vrijeme proživljava turbulentno razdoblje u životu, koje je ovih dana kulminiralo u beogradskoj policiji, gdje je u utorak suprugu Isadoru Mijanović prijavio za obiteljsko nasilje, prenose srpski mediji.

Nakon razgovora u policiji utvrđeno je da nema elemenata kaznenog djela, ali je isplivalo da Isadora, državljanka Hrvatske, u Srbiji boravi ilegalno te je zbog toga podnesena prekršajna prijava protiv nje na temelju Zakona o strancima, prenio je Kurir.

Ona se nalazi u imigracijskom centru, a uskoro će je dovesti do hrvatske granice. Navodno je dobila i novčanu kaznu za nezakonit boravak u Srbiji.

U međuvremenu, ekipa Kurira razgovarala je sa susjedima Trifunovića i njegove supruge koji žive u stanu na beogradskom Voždovcu. Tvrde da ih vijest o obiteljskom nasilju uopće nije iznenadila, budući da su svađe između njih dvoje, kako tvrde, u posljednje vrijeme bile gotovo svakodnevne.

'Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovdje bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludjela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uletio u zgradu, a ona se ovdje nije vraćala', ispričala je novinarima susjeda para.

'Sa Sergejom imamo probleme godinama, a otkad je nju doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se bojimo njegovog psa, stalno laje i napada pse susjedima, žalili smo se. Nitko vam ovdje o njemu neće reći lijepu riječ', ustvrdio je sugovornik za Kurir.

Vaša reakcija na temu