Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Pijani upali u kuću pomorca optuženog za pokušaj ubojstva, policajci ih zatekli s katanom, mačetom i sjekiricom

Pijani upali u kuću pomorca optuženog za pokušaj ubojstva, policajci ih zatekli s katanom, mačetom i sjekiricom

Jedan je imao 1,6, a drugi 0,9 promila

Policija je rano jutros u Kaštel Štafiliću u kući Joška Krivića, pomorca optuženog za dvostruki pokušaj ubojstva, pronašla dvojicu pijanih 23-godišnjaka koji su sa sobom nosili mačetu, katanu i sjekiricu. Nisu pružali otpor, odvedeni su u postaju na kriminalističko istraživanje. 

Policiju su zvali građani oko 4 sata radi provale. Tek treba vidjeti nedostaje li što. 

Krivić se od napada na HGSS-ovca i njegovog prijatelja nalazi u istražnom zatvoru. Te večeri je ispalio 12 metaka, a s tri je pogodio HGSS-ovca. Otišao je kući po dvije sjekire te s leđa napao čovjeka koji je pomagao teško ranjenom HGSS-ovcu. Svom snagom ga je udario sjekirom po glavi. 

Vaša reakcija na temu