Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstavljena kolekcija 'Hajduk College'

Predstavljena kolekcija 'Hajduk College'

Kolekcija je odmah dostupna na webshopu

Hajduk je danas predstavio kolekciju 'Hajduk College'. Evo objave 'bijelih':

'Povodom obilježavanja 50. godišnjice osnutka Sveučilišta u Splitu, HNK Hajduk novom kampanjom 'Hajduk College' slavi bogatu povijest kluba i vezu s akademskom zajednicom. Asortiman proizvoda inspiriran je tradicionalnim college stilom poznatih svjetskih sveučilišta, s dodatkom hajdučkih boja, crvene i plave.

Nova koledžica u Hajdukovim bojama donosi dašak popularne kulture na naše ulice, inspirirana stilom koji smo navikli gledati u svjetski poznatim serijama i filmovima. S prepoznatljivim college fontom i velikim slovom 'H', koje ponosno označava ime Hajduka, ova jakna postaje više od običnog odjevnog predmeta – ključni artikal nove kampanje kluba. 

Osim koledžice, kolekciju čine i udobna majica s kapuljačom, majica dugih rukava te klasična majica kratkih rukava, izrađene od vrhunskih materijala, prilagođenih svakodnevnim izazovima studenata. 

Hajduk College kolekcija nije samo za studente. Iako je inspirirana studentskim životom, dizajnirana je tako da je može nositi svatko tko želi pokazati svoju ljubav prema klubu. 

Ova kolekcija još jednom potvrđuje važnost Hajduka kao simbola zajedništva, strasti i ponosa. Bilo da ste student ili jednostavno navijač koji diše za Hajduk, 'College' kolekcija donosi savršeni spoj mode, funkcionalnosti i ljubavi prema klubu.

Kolekcija je odmah dostupna na webshopu putem linka: https://shop.hajduk.hr/kolekcije/college-kolekcija , a od sutra i u svim fan shopovima: Poljud, TC Joker, Mall of Split, Makarska i Zadar'.

Vaša reakcija na temu