Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Saša Bjelanović kažnjen zbog komentara na suđenje utakmice Istre i Dinama

Saša Bjelanović kažnjen zbog komentara na suđenje utakmice Istre i Dinama

Odluka disciplinskog suca Alana Klakočera

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama s utakmica 10. kola. Uz već tradicionalne novčane kazne klubovima, kažnjen je i sportski direktor Istre Saša Bjelanović. U obrazloženju kazne stoji:

- Kažnjava se Saša Bjelanović, sportski direktor NK Istra 1961, zbog toga što je nakon prvenstvene utakmice 10. kola Istra 1961 - Dinamo javno i neprimjereno komentirao suđenje, a na temelju podnesene prijave povjerenika za natjecanje SuperSport HNL-a, što je objavljeno 20. listopada 2024. na portalu sportske.jutarnji.hr kao i u tiskanom izdanju Sportskih novosti 21. listopada 2024. godine, čime je povrijedio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova (u daljnjem tekstu: Kodeks) pa mu se na temelju članka 83. st. 1 DP HNS-a izriče novčana kazna u visini od 1.000 eura.

Vaša reakcija na temu