Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Traju prijave za tradicionalni Božićni malonogometni turnir u Trilju

Traju prijave za tradicionalni Božićni malonogometni turnir u Trilju

Pripremljene su i bogate nagrade

Prijave za tradicionalni Božićni malonogometni turnir u Trilju su u punom jeku. Nakon što su prošle godine oduševili malonogometnu scenu, organizatori su ove godine odlučili sve podignuti na još višu razinu. Turnir na kojem je lani nastupilo 55 seniorskih, 8 veteranskih i 8 dječjih ekipa, predstavlja se s prvom nagradom od velikih 4000,00 eura. Drugoplasirani će iz Trilja otići bogatiji za 1500,00 eura, trećeplasirani sa 800 eura, dok će četvrtoplasirani osvojiti 200 eura.

Prijaviti se može do 11. prosinca u 15 sati, a turnir kreće 15. prosinca. Uz seniorski, organizira se veteranski i dječji turnir.

Organizatori kažu kako je prijavljeno već više od 50 ekipa za seniorski turnir, dok mjesta na dječjem turniru više nema. I dalje se primaju prijave za veteranski turnir. Svi rezultati i raspored će se moći pratiti preko aplikacije HRnogomet, a svaki dan će prvih stotinu posjetitelja dobiti gratis krafnu iz poznate slastičarnice Krafne kod Mate.

Svoje mjesto možete osigurati porukom na Facebook Udruge za mali nogomet Trilj ili na brojeve mobitela: 099 6700 198 - Toni, 095 862 2733 - Luka.

Vaša reakcija na temu