Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Počeo je Split Park festival

FOTO Počeo je Split Park festival

Hit destinacija za najbolju ljetnu zabavu!

Split Park festival ponovno je otvorio svoja vrata i postao nezaobilazna ljetna destinacija za sve ljubitelje dobre zabave. Ovaj jedinstveni gastro-glazbeni festival, smješten u samom srcu Splita podno Marjana, označio je službeni početak ljeta, a mnogi posjetitelji s nestrpljenjem su dočekali nezaboravan provod uz bogatu ponudu hrane i pića te sjajne koncerte! 

Otvorenje Festivala obilježila je Miach, jedna od najvećih zvijezda nove generacije, koja je svojim hitovima rasplesala brojnu publiku. Među posjetiteljima našla su se i poznata lica kao što su Albina Grčić, Anamarija Asanović, Đana Smajo, Toma Marić, Sonja Dvornik, Žanamari Lalić, Gianna Apostolski, Hrvoje Krolo, Ivan Jarnec i mnogi drugi. Svi oni uživali su u jedinstvenoj atmosferi na predivnoj lokaciji Kolur – Zvončac, koja će sve do 18. kolovoza biti epicentar ljetne zabave!

Split Park festival i ovoga ljeta nudi raznovrsnu gastronomsku ponudu lokalnih i međunarodnih specijaliteta, osvježavajuće koktele koje pripremaju nagrađivani barmeni te DJ nastupe i koncerte koji garantiraju vrhunsku zabavu. Poseban dio programa čine nastupi popularnih glazbenika, pa će tako već 1. kolovoza posjetitelji imati priliku uživati u koncertu Daleke Obale, dok će 9. kolovoza atmosferu zagrijati regionalna zvijezda Senidah. Na splitskoj će pozornici svoje hitove izvesti i grupe Teens, Songkillers te kultni TBF, a posjetitelje očekuje i koncert iznenađenja za koji će se sigurno tražiti karta više.

Ovoga ljeta, Split Park festival bit će omiljeno mjesto za opuštanje nakon posla, večernje izlaske ili jednostavno uživanje u ljetnim okusima i zvukovima u društvu prijatelja. Za posjetitelje organiziran je i besplatni prijevoz vlakićem, od crkve sv. Frane do Kolura i povratno. 

Svi detalji o programu i radnom vremenu dostupni su na službenim stranicama Festivala, na Facebook Split park festival  i Instagram Split park festival.

Vaša reakcija na temu