Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot  U kafiću na Kašjunima planule električne instalacije

U kafiću na Kašjunima planule električne instalacije

Vatrogasci imali posla

Osim s velikim požarom u Kapetanovićima na području Kaštela, splitsko-dalmatinski vatrogasci borili su se s nizom drugih intervencija.

Tako su u kafiću na Kašjunima gasili požar električnih instalacija, u splitskoj Ulici Ljudevita Posavskog su otvarali stan, u Lučićevoj su ispomagali sanitetu u prijevozu pacijenta, a na Bedemu u Sinjskoj ulici uklanjali polomljene grane koje su visjele i prijetile padom.

Grane koje su ispale na cestu iz kamiona na Magistrali uklanjali su i pripadnici DVD-a Vranjic. Osim  gašenju požara u Kapetanovićima, pripadnici DVD-a Kaštela gasili su i onaj koji je buknuo u Kaštel Novom.

Imotski vatrogasci su u Zmijavcima gasili požar otpada i raslinja, u Podbablju, zaseoku Šućuri travu i nisko raslinje. Pripadnici JVP-a Trogir i DVD-a Seget razvodnu kutiju za struju u kući gasili su u Segetu Gornjem, zaseoku Čarlije.

Pripadnici DVD-a Zagvozd gasili su požar osobnog vozila.

Vaša reakcija na temu