Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jedan od najboljih barmena na svijetu pripremat će koktele na poznatom splitskom šanku

Jedan od najboljih barmena na svijetu pripremat će koktele na poznatom splitskom šanku

Danil Nevsky stiže u Hrvatsku

Danil Nevsky, jedan od najboljih barmena na svijetu, u rujnu će posjetiti Hrvatsku. Nakon gostovanja u zagrebačkome Peaches&Cream baru, Danil će u četvrtak 26. rujna preuzeti šank splitske Bokamorre, čiji će gosti imati priliku kušati njegove koktele, i iskusiti njegov jedinstven te neposredan pristup gostima. 

Danil, u online zajednici poznatiji kao Cocktailman, dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a ove je godine proglašen drugom najutjecajnijom osobom u svjetskoj barskoj industriji prema izboru Bar World 100. Tijekom više od 15 godina rada u ugostiteljskoj industriji, Danil se profilirao kao barmen posvećen unapređenju svjetske barske industrije kroz osnaživanje barmena diljem svijeta.

Osnivač je i glavni izvršni direktor Indie Bartendera, platforme koja među barmenima promiče kreativnu slobodu i financijsku stabilnost, a u sklopu koje je do sada educirao više od 25.000 barmena diljem svijeta. Uz to, Danil surađuje s brendovima kao što je brend premium miksera Three Cents, te je pokretač prvoga neovisnog i anonimnog natjecanja na svijetu Indie Bartender Fund Competition u kojem je sudjelovalo više od 1.800 barmena iz cijeloga svijeta.

Svoju misiju Danil će nastaviti i u Hrvatskoj te će u Zagrebu i Splitu održati masterclass How to Conquer the Global Bar Industry. Masterclass je namijenjen profesionalcima iz ugostiteljske industrije, barmenima te partnerima Coca-Cole HBC Adria, koja projektima poput Raise the Bara pruža podršku razvoju ugostiteljskoga sektora, a osim kroz projekt to radi i kroz svoje brendove kao što je Three Cents čiji je Danil ambasador.

Vaša reakcija na temu