Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luigi Rizzo VIDEO Zucchero uputio poseban poziv za doček Nove u Dubrovniku

VIDEO Zucchero uputio poseban poziv za doček Nove u Dubrovniku

Na Stradunu nastupa s Tonyjem Cetinskim

Talijanski rock glazbenik Adelmo Fornaciari, poznatiji kao Zucchero, uz Tonija Cetinskog uvest će Dubrovčane i goste u novu 2025. godinu! Nastup slavnog talijanskog glazbenika poznatog po hitovima 'Baila (Sexy Thing)' i 'Senza una donna', svakako je kruna ovogodišnjeg Dubrovačkog zimskog festivala.

A sam Zucchero posebnim video pozivom najavio je ovaj koncert i pozvao publiku u Dubrovnik. Video možete pogledati ovdje.

'Sretni smo da možemo sudjelovati u sjajnom novogodišnjem programu i vjerujem da će domaća ali i inozemna publika uživati u ovom glazbenom spektaklu!', rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Prošle godine objavljen je dokumentarni film o Zuccheru, u kojem sudjeluje on sam, ali i njegovi kolege i prijatelji, Bono, Sting, Brian May, Paul Young, Andrea Bocelli, Roberto Baggio, Jack Savoretti i drugi. Film prikazuje zanimljiv uvid u umjetnikov profesionalni, ali i privatni život, koristeći snimke iz Zuccherove privatne kolekcije, kao i one sa svjetske turneje.

U svojoj dugoj karijeri, ovaj se glazbeni velikan može pohvaliti s više od 60 milijuna prodanih albuma, kao i značajnim glazbenim suradnjama s brojnim svjetskim zvijezdama, kao što su Eric Clapton, Bryan Adams, Sheryl Crow, Tom Jones, Scorpions, Bono, Sting, Ray Charles, Joe Cocker, Elvis Costello, Miles Davis, Luciano Pavarotti, Ennio Morricone, Andrea Bocelli, Iggy Pop i brojni drugi. Nastupao je na 5 kontinenata, 69 država i 650 gradova, a sad stiže i u Dubrovnik!

Vaša reakcija na temu