Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Noć Harryja Pottera
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Noć Harryja Pottera

Čarobno druženje je u subotu

Ove subote, ne propustite čarobno druženje u Hoću knjigu knjižari u City Centeru one.

Čarobnjaci nervozno iščekuju pismo iz Hogwartsa, knjigoljupci ispituju kad će moći ponovo uroniti u svijet magije, a knjižari su podjednako uzbuđeni zbog svima omiljenog događaja u Hoću knjigu knjižari. Ovogodišnja tema je skrb za magična stvorenja, a tema je došla od samih vrhova čarobnjačkog svijeta!

U Hoću knjigu u City Centeru one održat će se čarobno druženje u subotu, 19.10., od 19 do 21 sati, a očekuju vas pravi satovi iz Hogwartsa. Svi znamo da je čarobni štapić taj koji bira čarobnjaka, ali ovoga puta ćete moći sami izabrati i personalizirati svoj štapić, i ponijeti ga sa sobom u nove avanture. Paralelno će se održati i radionica sa svima omiljenim i megapopularnim POSCA markerima, kojima ćete moći zajednički rekreirati sve fantastične zvijeri iz ovog popularnog serijala, a možda i stvoriti neke nove.

Za one koji su na papiru odrasli, ali u srcu su i dalje zaigrani, tu je radionica izrade Harry Potter označivača stranica s novim prekrasnim Uni pin set markerima. Ne zvuči li to kao savršen kraj radnog tjedna?

Osim fantastičnih radionica, cijeli tjedan očekuju vas i prigodni popusti na Harry Potter asortiman u omiljenoj Hoću knjigu knjižari!

Vaša reakcija na temu