Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VELA LUKA Zbog 'Traga u beskraju' napravljena mapa za lakše snalaženje

VELA LUKA Zbog 'Traga u beskraju' napravljena mapa za lakše snalaženje

Označena parkirališta, toaleti, šankovi...

Vela Luka na Korčuli priprema se za šesti po redu 'Trag u beskraju', koncert posvećen Oliveru Dragojeviću koji će se održati u ponedjeljak, 29. srpnja na rivi. 

No, mnogi su već stigli i to Jadrolinijinim trajektom Oliver na kojem su uživali u koncertu, koji je bio uvertirom u središnje događanje. Kako bi se gosti što bolje snašli, Općina je izradila mapu i QR kod za bolju orijentaciju.

'Svi glavni punktovi su označeni brojevima.
Na mapi su prikazani punktovi na kojima će se zatvoriti promet (od 17 do 24 sata), kao i lokacije besplatnih parkirališta.

Također su označena mjesta na kojima su postavljeni wc-i, šankovi, glavna pozornica, kao i video zidovi', kaže načelnica Vele Luke Katarina Gugić.

Mapu možete pronaći ovdje.

Vaša reakcija na temu