Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNA OBLJETNICA Prije 11 godina u prometnoj nesreći poginula je mlada glumica Dolores Lambaša

TUŽNA OBLJETNICA Prije 11 godina u prometnoj nesreći poginula je mlada glumica Dolores Lambaša

Za njezinu smrt je osuđen glumac Stojan Matavulj

Prije 11 godina u teškoj prometnoj nesreći preminula je glumica Dolores Lambaša. Ona je 23. listopada 2013. godine zadobila teške ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila na dionici autoceste A3 kod Sredanaca. Dolores je bila u automobilu kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj, a nesreća se dogodila oko 6.45 sati u smjeru Zagreba.

Do nesreće je došlo nakon što je Matavulj, s kojim je 32-godišnja Dolores bila u automobilu marke Nissan, naletio na WV Polo zbog nedržanja dovoljnog razmaka.

Dolores i Stojan vraćali su se iz Beograda gdje su bili na jednoj predstavi i na povratku iz Beograda odlučili su se zaustaviti u Iloku, no naprasno su otkazali svoje sobe i krenuli odmah prema Zagrebu. 

Matavulj je zbog ubojstvo iz nehaja dobio godinu dana zatvora. Pušten je nakon osam mjesci zbog uzornog ponašanja.

Vaša reakcija na temu