Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Radionica virtualne stvarnosti u Splitu

Radionica virtualne stvarnosti u Splitu

Sudjelovanje je besplatno, ali se potrebno prijaviti

MKC Split organizira besplatnu trodnevnu radionicu virtualne stvarnosti. Cilj je upoznati polaznike s teorijskim i praktičnim znanjima bitnim za korištenje VR alata, tehnologije koja danas ima široku primjenu na polju igara i zabave, ali i vizualne umjetnosti, edukacije, arhitekture, turizma...

Ove godine to je treći po redu modul koji se bavi modeliranjem u virtualnoj stvarnosti, a omogućuje polaznicima stvaranje trodimenzionalnih objekata i prostora koristeći se VR alatima za modeliranje.

Kroz praksu i mentorstvo, polaznici će naučiti osnove 3D modeliranja te kako kreirati svoje digitalne skulpture i okruženja.

Program se sastoji od uvodnog teorijskog predavanje nakon čega slijede praktični programi, što je ukupno 8 sati intenzivnog rada u virtualnom prostoru. Voditelj radionice je Ivor Igrec.

Modul 3: 3D modeliranje

22.10. utorak od 18.00 do 20.00 teorijski uvod

24.10. četvrtak od 18.00 do 21.00 praktični dio I

25.10. petak od 17.00 do 20.00 praktični dio II

Radionica je besplatna ali potrebno se prijaviti putem on line obrasca na web stranicama i FB ustanove. Preferirana dob polaznika je stariji od 15 godina. 

Vaša reakcija na temu