Foto: Screenshot Predsjednica nogometnog kluba otkrila da je u vezi s bivšim igračem Hajduka

Predsjednica nogometnog kluba otkrila da je u vezi s bivšim igračem Hajduka

Čestitala mu je rođendan na Instagramu uz zajedničku fotografiju

Iako je to pomalo i stereotip, već godinama se dokazuje da u svemu ima i istine pa nogometaše najčešće viđamo u vezama s manekenkama, pjevačicama, voditeljicama,... Međutim, ima i onih koji su ljubav našli u sportu, a najnoviji takav par je bivši igrač Hajduka Ardian Ismajli i predsjednica ŽNK Marjan Matea Bešlić. Mlada splitska programerka i bivša državna prvakinja u hip-hopu, koncem 2018. godine preuzela je funkciju predsjednice kluba. Čini se kako ju je sport upravo povezao s njenim novim izabranikom. 

Na svom Instagramu otkrila je kako su ona i bivši stoper Hajduka Ismajli u ljubavnoj vezi. Reprezentativac Albanije svoju karijeru ovog ljeta nastavio je u novom članu Serie A Speziji, a čini se kako mu se u novom gradu pridružila i djevojka Matea. Splićanka je uz zajedničku fotografiju i svom odabraniku čestitala rođendan.

-I’m so lucky to have you in my life. I look forward to every moment I am with you. Happy birthday my love, my prince, my everything! - poručila mu je, a Ismajli joj je odgovorio ‘Thank you cikii’.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(76414, "");
Pregledaj komentare
29