Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Anđelka se vraća u Dalmaciju s novom predstavom: 'Šta me OPET snađe' u Trogiru i Makarskoj

Anđelka se vraća u Dalmaciju s novom predstavom: 'Šta me OPET snađe' u Trogiru i Makarskoj

Evo kako do ulaznica

'Šta me OPET snađe' nova je monodrama glumice Anđelke Stević Žugić koja ovoga puta govori o glumici poznatoj temi razvoda. Anđelka će predstavu premijerno izvesti 23. srpnja u kuli Kamerlengo u Trogiru i 24. srpnja u Ljetnom kinu u Makarskoj.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević, u svojim je kasnim 30-ima, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring. Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

I dok u tom savršenom ne snalaženju pokušava da stvori 'novi život' i 'novu sebe', uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene i njenih vrtloga u glavi.

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima.

Ovo je za hrabre duše, spremne da se nasmiju u lice izazovima i kažu: 'Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!'

Autorsko - producentski tim je već provjerena ekipa izuzetnih profesionalaca.

Autor teksta je Nebojša Romčević, režiju potpisuje Petar Jovanović, glazbu Aleksandar Saša Lokner.

Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim.hr.

Vaša reakcija na temu