Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube Zadarska bolnica traži 10 medicinskih sestara na određeno

Zadarska bolnica traži 10 medicinskih sestara na određeno

Prvi put zapošljava se i sestru u mirovini na godinu dana

 Zadarska bolnica je raspisala natječaj za popunu 27 radnih mjesta uglavnom medicinskim osobljem. Većina  objavljenih mjesta je na određeno, ali neka su za stalno. Traži se 10 medicinskih sestara na određeno vrijeme, i tri primalje za stalno.

Jedno mjesto za medicinske setsre/ tehničare za stalno, a prvi put je oglašeno mjesto za setrsu koja je korisnik mirovine. Posao se daje na razdoblje od godinu dana i pokazuje kolika je fluktoacija medicinskih sestara kroz zadarsku bolnicu.

Na natječaj je ponuđeno  četri mjesta prvostupnica sestrinstva, ali  na određeno vrijeme.  

Bolnica je u potrazi za logopedom za koji se traži visoka stručna sprema, dok za njegovatelja  na određeno  ne treba nego osnovna škola.  

Oglašena su dva mjesta  prvostupnika radilogije – jedno je na određeno, a drugo na neodređeno pa koga što dopadne. Laboratorij zapošljava  na određeno medicinsku laboratorijsku tehničarku ili tehničara te prvostupnika laboratoriske dijagnostike.

Natječaj je objavljen danas, a rok prijave je osam dana, piše 057 Info.

Vaša reakcija na temu