Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP RECIDIVIST Ponovno zaustavljen bez vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola

RECIDIVIST Ponovno zaustavljen bez vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola

Privemeno mu oduzet automobil

Jutros oko 2 sata u Splitu policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao 50-godišnjak. 

'Obavljenom provjerom utvrđeno je da upravlja vozilom iako nije stekao pravo na samostalno upravljanje budući da nema položen vozački ispit. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 0,52 g/kg.

Obzirom da se radi o višestrukom ponavljaču najtežih prometnih prekršaja doveden je u službene prostorije, uhićen i uz optužni prijedlog odveden je na općinski prekršajni sud. Privremeno mu je oduzeto vozilo', priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

U optužnom prijedlogu zatraženo je  zadržavane, izricanje kazne zatvora u trajanju od 40 dana, novčana kazna od 650,00 eura, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci i da mu se trajno oduzme vozilo.

Nakon dovođenja sud ga je pustio na slobodu.

Vaša reakcija na temu