Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Jesenski promotivni tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Jesenski promotivni tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Od 26. listopada do 3. studenog

Iz Nacionalnog parka Plitvička jezera najavljuju da će se tradicionalni promotivni tjedan održati od 26. listopada do 3. studenog 2024. godine, u destinaciji iznimne prirodne ljepote koju obožavaju milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Ovaj tjedan će biti posebno obilježen uz iznimno važnu 45. obljetnicu od međunarodnog značaja - dan kada je ovaj komadić zemaljskog raja uvršten na UNESCO-ov Popis svjetske prirodne baštine.

'Kao i svake godine u listopadu, pripremili smo posebne cijene ulaznica za promotivni tjedan. Imat ćete priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po povoljnim cijenama, kada jesenski dani okupaju Plitvička jezera najljepšom paletom boja koje daju poseban ugođaj šumama, jezerima i slapovima', poručuju iz Nacionalnog parka. 

Cijena ulaznice u tom periodu za odrasle iznosi 10 eura, za djecu od 7 do 18 godina 4 eura, dok je za djecu mlađu od 7 godina ulaz besplatan.

Tijekom promotivnog tjedna, svim posjetiteljima osigurali smo 15 % popusta na cjelokupnu gastronomsku ponudu u njihovim ugostiteljskim objektima, a popust se obračunava na ukupan iznos računa.

'Ulaznice je obvezno kupiti online te preporučujemo da unaprijed odaberete jedan od programa obilaska jezera ili preuzmete našu aplikaciju kako biste što bolje isplanirali svoj posjet. U aplikaciji imate mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o Parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj. Zaljubljenici u prirodu će također imati priliku odmoriti u jesenskoj idili jedan ili više dana uz posebne ponude jesenskih aranžmana u hotelima Jezero i Plitvice smještenim u srcu Parka', zaključuju iz Nacionalnog parka.

Vaša reakcija na temu