Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Saša Pahič Szabo / IHF / Kolektiff images LUDA ZAVRŠNICA: Hrvatska u posljednjoj sekundi stigla do važne pobjede!

LUDA ZAVRŠNICA: Hrvatska u posljednjoj sekundi stigla do važne pobjede!

Naš najefikasniji igrač bio je Mario Šoštarić

Na otvaranju Olimpijskih igara Hrvatska je svladala Japan 30:29. 

U većem dijelu prvog poluvremena utakmica je bila u potpunosti izjednačena. Međutim, u posljednjih pet minuta Hrvatska je upala u veliku krizu. Naime, Japan je vezao pet pogodaka te istovremeno momčadi Dagura Sigurdssona nije dopustio niti jedan. Tako su Japanci na predah otišli sa značajnom prednosti.

Ni u drugo poluvrijeme Hrvatska nije ušla bajno, Japan je održavao stečenu prednost, dapače, čak u jednom trenutku imao vodstvo od šest pogodaka. Ipak, Hrvatska je skupila snage te na krilima Marija Šoštarića nadoknadila rezultatski zaostatak. 

U ludoj završnici igralo se gol za gol, a sa zvukom sirene pogodio je Ivan Martinović i tako donio svojoj reprezentaciji važnu pobjedu. 

Iako danas izdanje naših reprezentativaca u većini utakmice nije bilo na željenoj razini, Japan je izrazito zahtjevan protivnik te je najvažnija pobjeda. Sljedeća utakmica Hrvatske na rasporedu je u ponedjeljak u 11 sati protiv Slovenije. 

Vaša reakcija na temu