Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Pijan automobilom ubio biciklista

Pijan automobilom ubio biciklista

I sam zadobio teške ozljede

U petak oko 22.10 sati na otvorenom djelu ceste Koprivnica - Đelekovec 47-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja u kočenju je udario u bicikl kojim je upravljao 58-godišnji vozač.

Biciklist je poginuo na mjestu, a vozač osobnog automobila je zadobio teške tjelesne ozljede. 

'Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Varaždin obaviti obdukcija.

Vozaču osobnog automobila je očitana koncentracija alkohola od 1,07 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu', priopćeno je iz PU koprivničko-križevačke.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Vaša reakcija na temu