Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press FOTOGALERIJA Ovi modeli kupaćih su sve što dečki trebaju ovog ljeta

FOTOGALERIJA Ovi modeli kupaćih su sve što dečki trebaju ovog ljeta

Dečki, pronašli smo 10 modela kupaćih koje možete nositi i kao šorc

Prestanite tražiti idealne muške kupaće jer pronašli smo čak 10 modela koji se mogu nositi i kao šorc. Ljeto i plaža idealni su za jarke boje i hrabre uzorke jer zašto ljetnim radostima, ne dodati i malo boje. Za sve muškarce kojima su dosadile klasične kratke hlačice, ELFS ljetna kolekcija ima odlične komade koji su sve što dečki žele, 2 u 1. I kupaće i casual hlačice za vruće ljetne dane.

Osim što se mogu nositi na plažu i za kupanje jer su izrađeni od materijala koji se brzo suše, ovi su komadi i za sve ekološki osviještene muškarce jer su napravljeni od materijala nastalih od recikliranih plastičnih boca. Boje i uzorci su raznovrsni, pa je paleta od pastelnih plavih i rozih do jarkih tirkiznih i boje fuksije. Tu su i prepoznatljivi ELFS uzorci poput cartoon ilustracija Boston terijera, sladoleda, ruža, cvijeća kao i maslinasto zeleni maskirni uzorci. Jednostavan ELFS kratki šorc za kupanje dolazi s vezicama i džepovima za sve one koji se ne ustručavaju pokazati i ostaviti dojam.

Idealan za sve kulere, ovaj šorc u dnevnim kombinacijama može se kombinirati s jednobojim majicama, ali i s laganim ljetnim košuljama u pastelnim bojama. Za one hrabrije preporučuju se vibrantne kombinacije s majicama i košuljama u jarkim bojama. Muška moda nikad nije bila razigranija jer ljeto je vrijeme za opuštene, udobne i vesele kombinacije. Ono što je posebno zanimljivo je vrhunska kvaliteta izrade i materijala koji nose oznaku sustainable jer su izrađeni od recikliranih materijala.

ELFS ljetni muški šorcevi dostupni su u svim ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Opatiji, Dubrovniku i Hvaru kao i na webshopu ELFS.HR.

Vaša reakcija na temu