U samom srcu Dugopolja, u sklopu novog Shop park centra Dugopolje, otvara se Local – bistro-pizzerija koja spaja bogatu mediteransku kuhinju s modernim pristupom i naglaskom na kvalitetu, sezonske namirnice i gostoljubivost.
Radno vrijeme bistro-pizzerije bit će svakim danom od 7 do 23 sata, a ponuda će se prirodno mijenjati kroz dan – od doručaka i brunch jela, preko laganih ručkova do večernjih obroka i napoletana pizza. Jelovnik obuhvaća i klasike i autorska jela s naglaskom na svježinu i ravnotežu okusa.
'Težimo vrhunskoj usluzi, prijateljskoj atmosferi i onim malim sitnicama koje čine razliku', poručuje voditelj bistro-pizzerije. Svaki gost je važan, a svaki tanjur pripremljen s pažnjom, bilo da je riječ o jednostavnom doručku ili bogatoj večeri.
U ponudi će biti i domaće tjestenine, mesna i riblja jela, selekcija sireva, craft piva, lokalna vina i kokteli. Posebna pažnja posvećena je i brunchu, koji će se posluživati svakim danom do 12.00 sati – savršen za jutarnju pauzu ili kasni doručak. Bistro-pizzerija Local svoja vrata otvara sredinom srpnja i već sada okuplja tim koji će biti srce i duša mjesta koje će Dugopolje s ponosom predstavljati.
Postani dio našeg tima
Zbog povećanog opsega posla i razvoja, bistro-pizzerija Local trenutno zapošljava:
– Kuhar (m/ž)
– Početak rada: odmah / po dogovoru
– Lokacija: Dugopolje
– Vrsta zaposlenja: cjelogodišnji posao
Što nudimo:
– Rad u novoj, profesionalno opremljenoj kuhinji
– Cjelogodišnji posao i stabilna primanja
– Kreativnu slobodu i mogućnost sudjelovanja u kreiranju menija
– Pozitivno i podržavajuće radno okruženje
Što tražimo:
– Iskustvo u pripremi toplih i hladnih jela
– Sposobnost timskog rada
– Poznavanje HACCP standarda
– Ambiciju, pedantnost i želju za učenjem
Konobar / barmen (m/ž)
Tražimo osobe koje žele raditi u dinamičnom okruženju, vole komunikaciju i žele stvarati ugodno iskustvo za svakog gosta.
Nudimo:
– Cjelogodišnji posao / sezonski po dogovoru
– Izvrsne uvjete rada i primanja
– Dobre napojnice i poštovanje unutar tima
Očekujemo:
– Osnovno iskustvo i znanje rada u sali i/ili šanku
– Ljubaznost, urednost i profesionalnost
– Spremnost na timski rad i osmijeh
Prijave i životopisi: regisnovus@gmail.com
Kontakt telefon: 091 942 6308 (Alen)
Postani dio tima koji zajedno s entuzijazmom i znanjem gradi novo mjesto susreta, okusa i atmosfere!