Zorica Kondža održala koncert za pamćenje

Zorica Kondža održala koncert za pamćenje

Ako te u Splitu i Dalmaciji prihvate, možeš proći, to je kriterij i mislim da ne bi bila ovdje da nisam iskrena - objasnila je 'tajnu'

Zorica Kondža je održala koncert za pamćenje u Gradini u sklopu Solinskog kulturnog ljeta. 

Publika je pjevala s vokalnom divom od prve pjesme 'Ima jedan svijet', do bisa na kojem je otpjevala 'Simply the best' i 'Zar je voljeti grijeh'. Cijeli dvoipolsatni koncert je, bez pretjerivanja, zapravo bio vrhunac. Iznenadila je publiku duetom s Ivom Amulićom, a nije zaboravila sjetiti se ni velikana, Olivera i Coce. Otpjevala je, među ostalim, 'Ti si moj san' i 'Vilo moja'. 

Na samom početku se iskreno zahvalila publici što su imali volju doći i nekoliko sati ranije za testirati se na ulazu kako bi ušli. Tijekom koncerta još je jednom pokazala smisao za humor zbijajući šale i na svoj račun.

- Bilo je fenomenalno, nakon ovoliko vrimena kad se ne piva, nekako se skupi u čoviku i tija bi dat sve od sebe, a osjećaš nesigurnost, ka da ideš ispočetka. Ali, odma sam i osjetila da je publika željna koncerata ka i mi, guštali smo svi - prvi su dojmovi Zorice Kondže nakon koncerta.

Netko je primijetio da jednostavno pjeva s dušom i srcem i da se naprosto to osjeti.

- Takva sam osoba, mogla san lagat ka dite kad bi ukrala koju trišnju, ali lagat i pivat nikad nisam tila. Uvik san ono što osjećam tila prenit, to se pokazalo jedino ispravno i da, osjeti se to. 

Ako te u Splitu i Dalmaciji prihvate, možeš proći, to je kriterij i mislim da ne bi bila ovdje da nisam iskrena - objasnila je 'tajnu'.

Jednostavno i lijepo ste se prisjetili i Olivera i Coce, primijetili su mediji.

- Zaista su bili istinski umjetnici. Surađivala sam s njima i uvik mi je bio izazov pivat s vrhunskim glazbenicima. 

Coce je kasno počeja za razliku od Olivera koji je živio glazbu od malih nogu.

Zvala sam Olivera 'glazba koja hoda' satkan je bio od nje. Izuzetno muzikalan, jednostavno neponovljiv. 

Cocu su zvali trogirski Pavarotti i da je rodjen u Italiji ili Španjolskoj bio bi svjetski priznat - toplo se još jednom prisjetila.Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(105420, "");
Pregledaj komentare
29