Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zavirite u Vision Studio by Anda - novi koncept optike koji širi vidike!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zavirite u Vision Studio by Anda - novi koncept optike koji širi vidike!

Specijalist oftalmolog otkriva zašto biste trebali posjetiti Vision Studio još danas

Optika Anda već je godinama domaći lider kada je riječ o svijetu optike i sunčanih naočala. Nedavno su predstavili Vision Studio by Anda, specijalizirani koncept optike s fokusom na još veću posvećenost zdravlju vaših očiju.

Ako ste nedavno šetali zagrebačkim Avenue Mallom ili Joker centrom u Splitu, sigurno vam je za oko zapeo Vision Studio by Anda, novi koncept optika koji plijeni pažnju izvana i iznutra! Ono što će vas na prvi pogled osvojiti jest luksuzni interijer u kojem će vaš boravak biti još ugodniji, a iskustvo traženja savršenih naočala nezaboravan užitak. 

MJESTO NA KOJEM SE OSJEĆATE KAO KOD KUĆE

Međutim, ono što će vas vjerujemo zadržati da se prepustite iskustvu pregleda vida ili shoppingu naočala jest razina posvećenosti i brige koju pružaju u Vision Studio optikama. U današnjem digitalnom svijetu više nego ikada prije važno je da zdravlje vaših očiju prepustite stručnjacima, ovom slučaju Anda Expertima, jer bi zdravlje cijelog organizma trebalo biti na prvom mjestu baš kao i briga o vašem vidu. Složit ćete se da je najvrjednija stvar u današnje vrijeme pronaći mjesto na kojemu se možete osjećati potpuno sigurno i ugodno, gdje se vaše potrebe prepoznaju i gdje vaše oči mogu dobiti najbolju moguću skrb, pogotovo jer one to zaslužuju pružajući nam čak 90% informacija iz okoline.

U ovom šaljivom videu Anda se poigrala upravo s osjećajem komfora jer u Vision Studio poslovnici imate osjećaj kao da ste kod kuće! Naočale birate u kućnom ogrtaču i isprobavate najnovije kolekcije dioptrijskih naočala. Osim toga, s lakoćom možete i pronaći sportske modele naočala za vaše oči dok vježbate ispred televizora. U videu se pojavljuje i doktorica koja nije ostala ravnodušna na sve što se događa u novootvorenoj poslovnici, a zanimljivo je to što doktoricu nije utjelovila glumica već pravi specijalist oftalmologije i višegodišnja stručnjakinja u Anda timu, doktorica Tanja Jukić. 

S doktoricom smo nakratko porazgovarali i otkrili neke zanimljive činjenice o najkompleksnijem ljudskom organu - oku i zašto bi svakome preporučila da posjeti Vision Studio!

RIJEČI STRUČNJAKINJE

Koji su, po Vašem mišljenju, problemi vida s kojima se susrećemo u današnjem digitalnom svijetu?

- Svakako bih kao glavni problem današnjice stavila neprestano gledanje u ekrane koje je postalo veliki dio naše dnevne rutine. Ujutro prvo što gledamo čim otvorimo oči je ekran mobitela, zatim odemo na posao pa gledamo u ekran računala, a pri kraju dana uživamo u omiljenoj seriji ili emisiji gledajući televiziju. Ljudsko oko ne odmara i neprestano je u potpunosti funkcionalno! Upravo zato oči zahtijevaju posebnu brigu.


Dr. Tanja Jukić

Koje savjete dajete posjetiteljima Vision Studija za prevenciju problema s vidom?

- Redovne kontrole dioptrije i preventivni oftalmološki pregledi ključ su prevencije problema s vidom, jer samo tako možemo uspješno spriječiti zamor oka, glavobolje uzrokovane dioptrijom ili osjetljivost na svjetlo. Preporuka je da se kontrola dioptrije obavi jednom godišnje kao i oftalmološki pregled - ali od viška glava ne boli.

Kakvi su dojmovi klijenata koji su do sada posjetili Vision Studio?

- Naš je cilj da se svaki klijent u Vision Studiju osjeća kao kod kuće, a to postižemo ugodnom atmosferom kojom nastojimo opustiti sve posjetitelje. Pažljivo pristupamo svakome, osluškujemo njihove želje i očekivanja. Do sada smo imali samo pozitivne povratne reakcije i klijente koji su izašli zadovoljni pregledom i novim dioptrijskim naočalama.

Koji je to X faktor koji Vision Studio izdvaja od ostalih ordinacija u kojima se može obaviti oftalmološki pregled?

- Uz individualni pristup i ugodnu atmosferu koja vlada u našim Vision Studio poslovnicama, izdvojila bih i lakšu dostupnost pregleda vida širokim masama i ugodnu atmosferu. Ljudi nerijetko misle da je za odlazak doktoru potrebno izdvojiti cijeli dan, kod nas to možete obaviti prilikom posjete shopping centru, uz prethodnu rezervaciju termina.

POZNATI TIKTOKER 'UDOMAĆIO' SE U VISION STUDIJU

Koliko je atmosfera ugodna pokazuje i video našeg influencera Luciana Plazibata koji je čak i zaplesao birajući svoje nove naočale! Sudeći po videu, odlazak kući mu nije bio u planu.

Ako vam se magli vid, osjećate umor oka, pojavljuje vam se dvostruka slika ili noću vidite slabije, nemojte odmahnuti rukom u nadi da će proći, već se pokrenite danas i učinite dobru stvar za svoje oči. Ne zaboravite da je kontrola dioptrije još uvijek besplatna za sve, a rezervirati se možete brzo i jednostavno klikom na link.

Vision Studio by Anda možete pronaći u Avenue Mallu u Zagrebu te u shopping centru Joker u Splitu.

Vaša reakcija na temu