Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zabavno ljeto za najmlađe
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Zabavno ljeto za najmlađe

Nema dosade uz super aktivnosti u omiljenoj Kid's Jungle igraonici!

Ove praznike, neka vaši mališani uživaju u nezaboravnoj zabavi koja ih očekuje u Kid’s Jungle igraonici. Tu su raznolike aktivnosti koje će oduševiti sve male posjetitelje, i to na sljedeće datume: 9., 10., 23., 24., 30. i 31. kolovoza.

Za male kuhare, tu je radionica pripremanja i ukrašavanja slastica, a Torterie Macaron je pripremio slatka iznenađenja koja će razveseliti sudionike.

Stručne facepainterice, uz pomoć boja i kistova, stvaraju pravu čaroliju, a vaši mališani mogu postati leptiri, mačke ili superjunaci. Za sve koji sudjeluju u facepaintingu dodatno iznenađenje pripremio je i Baby Center.

Za male genijalce Kid's Jungle je pripremio uzbudljive znanstvene pokuse i radionice, gdje će moći istraživati čudesni svijet znanosti. Osim toga, djeca će moći sudjelovati i u zanimljivim i poučnim radionicama o financijskoj pismenosti uz pomoć Lego® kockica. Očekuje ih i dobro poznati Cinekviz, koji će se posebno svidjeti ljubiteljima animiranih filmova, a Cineplexx je osigurao sjajne poklone za najbolje sudionike.

Pridružite nam se u Kid’s Jungle igraonici u City Centeru one i provedite nezaboravno ljeto puno smijeha, učenja i kreativnosti!

Detaljan raspored pogledajte niže:


* Na aktivnostima mogu sudjelovati sva djeca koja žele, a koja su u trenutku aktivnosti prisutna u igraonici i nije moguće osigurati ili rezervirati mjesto na istima.

Vaša reakcija na temu