Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRLIKA LAKE FESTIVAL Povratak prirodi uz rock festival!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VRLIKA LAKE FESTIVAL Povratak prirodi uz rock festival!

Zabava počinje u petak i traje do nedjelje ujutro

Vrućina, žurba, stres, posao... Sve to čini tvoju svakodnevicu u kojoj se teško možeš opustiti? Osjećaš da ti grad ne pruža dovoljno prostora za disanje, a buka automobila preglasna je za tvoje misli? Imaš ekipu? Imaš volju? Imaš želju?

Imamo rješenje! Pridruži nam se na Vrlika Lake festivalu - tvojem bijegu u prirodu i povratak sebi! Ovo nije samo još jedan festival, već prilika da se povežeš s prirodom i uživaš u glazbi pod vedrim nebom.

Kada? Zadnjeg vikenda lipnja, 28. i 29. lipnja, u idiličnoj Vrlici, smještenoj podno Dinare i Svilaje, uz Perućko jezero koje oduzima dah.

Što te očekuje? Nezaboravni trenuci zabave i opuštanja! Samo povedi prijatelje, ponesi šator i kreni u avanturu!


Glazbeni program

U petak, 28. lipnja, nastupaju Drugi način, M.O.R.T. i Hard Time, a dan kasnije, 29. lipnja, Gustafi i Alen Islamović.

Zabava počinje u petak i traje do nedjelje ujutro, uz nevjerojatan spoj prirode i rock glazbe koji će te osloboditi svakodnevnog stresa.

Posjeti našu web stranicu www.vrlafest.com za više informacija i rezervaciju ulaznica.

Pridruži se nama na Vrlika Lake Festivalu i doživi ljepotu prirode uz zvukove omiljenih bendova!

Vaša reakcija na temu