Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIP otvorenje rooftop terase restorana Level uz četiri večeri najbolje zabave u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VIP otvorenje rooftop terase restorana Level uz četiri večeri najbolje zabave u Splitu

Odaberite večer po vašem ukusu, osvojite hranu i piće za svoju ekipu ispod članka na Facebook stranici Dalmatinskog portala: Sambastica, Cabaret Divas, Kafanska večer i Oriental Cabaret

U restoranu Level od srijede (3. srpnja) do subote (6. srpnja) svake večeri (21-01h) održat će se drugačiji tematski dinner x show program osmišljen kao jedinstveni spoj dvostrukog užitka - gastronomskog i zabavnog.

Večeri su po glazbenom izričaju potpuno različite te zasigurno svatko može pronaći svog favorita za zabavu. Termini su rani večernji 21-01h kako bi i domaćima i turistima otkrili najbolji warm-up u gradu za daljnje noćne izlaske. 

Za gastronomski užitak brine se chef Pero Savanović, a sva ponuda je a la carte. Osim večere, Level restaurant priprema i 'hangover' doručke jedinstvene u Hrvatskoj, a svratiti se može i na redovne marende, poslovne ručkove, te organizirati rođendane, djevojačke i sve ostale razloge za dobre proslave. 


Odaberite večer po svojem glazbenom i gastronomskom ukusu i osvojite dvije plate Level i četiri pića dobrodošlice. Ispod ovog članka na Facebook stranici Dalmatinskog portala potrebno je tagati još tri osobe koje želite povesti sa sobom i navesti večer koju želite rezervirati. Za svaku večer izvlačimo posebno dobitnike koji će biti objavljeni večer ranije u ponoć ispod ovog članka.

PROGRAM PO DANIMA:

Srijeda, 3.7.2024.: VIP otvorenje rooftop terase

Nema ništa ljepše ljeti nego se zabaviti na terasi a pogotovo kada s  nje puca prekrasan pogled. Zato je Level otvorio i terasni dio ugostiteljskog objekta na kojem je moguće rezervirati visoke barske stolove uz boce pića. U unutrašnjem dijelu se i dalje mogu rezervirati niski stolovi za večeru i show program. 

Za samo otvorenje u srijedu, na terasi će biti postavljen i najnoviji 360 video booth te atraktivna svjetlosna instalacija tvrtke Split event uz koje će svi sadašnji i budući influenceri snimiti zasigurno najatraktivnija selfie videa.

Za plesni dio zabave zadužene su skupine Sambastica i Angels dance company te DJ Daddy Cool uz brazilsku sambu, reggaeton i latino domaće i strane hitove. Ukratko – večer za pamćenje, dovoljno je rezervirati mjesto jer ulaz je besplatan. 

Četvrtak, 4.7.2024.: Cabaret Divas Dinner x Show

Cabaret x Dinner Show je jedinstveni događaj u Dalmaciji koji spaja tri umjetnosti u jedan užitak: ples, pjevanje i gastronomiju. 

Po prvi put nam u Level dolazi i domaća pjevačica Helena Gudelj, poznatija publici po nagradi Splitskog festivala, nastupima u Supertalentu, te kao najnovija članica Diktatora. Helena će nas odvesti u četiri grada Cabareta: Pariz, Chicago, New York i naš Split. Za glazbenu pratnju zaduženi su DJ Daddy Cool i Ante.Sax na saksofonu.

Tijekom večeri bit će organizirana i tombola kao i gosti iznenađenja.

Petak, 5.7.2024.: Kafanska večer

Od kada sa prvi puta održala Kafanska večer u Levelu, rezervacije su rasprodane, a prema najavama održavat će se svakoga petka do kraja ljeta. 

Gostujući bendovi se izmjenjuju, a ovoga petka red je na Akademiku, bendu iz Srbije najboljem u ovom repertoaru. 

Uz kockaste stolnjake, prilagođeni meni, te hitove Tome Zdravkovića, Hanke Paldum i ostalih velikana kafanske glazbe i sevdaha, atmosfera je točno onakva, filmska kakvu i zamišljamo kada netko spomene Kafanske večeri.

Subota, 6.7.2024. Oriental Cabaret x Dinner Show

Nakon putovanja po svjetskim cabaret centrima, Oriental Cabaret nas vodi na Daleki i Bliski istok gdje nas uz večeru očekuju atraktivni arapski i indijski plesovi, perkusionist na kongama, Polina Mytko, trbušna plesačica s brojnim zlatnim medaljama, te ostali gostujući plesači. 

Kako je istok tema večeri, večer i završava Balkan afterom uz trubački dio s naslovima pjesama Đurđevdan, Šampanjac i Ponoć je. 

Od sada je moguća rezervacija stola bez uplate depozita: visoki barski stolovi se rezerviraju uz boce, a niski uz večeru po izboru. Večera počinje u 20h, show programi u 21h, a rezervacije su otvorene do 22.00h nakon čega je moguć i 'walk in' ako bude nepreuzetih rezervacija. 

Rezervacije su moguće pozivom ili slanjem WhatsApp poruke na broj: 0993414469  ili osobno na lokaciji restorana u Joker centru u Splitu, na trećem katu. 

Vaša reakcija na temu