Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vikend u City Centeru one: sve za školu, sport i uživanje
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vikend u City Centeru one: sve za školu, sport i uživanje

'Ne zaboravite da vas za svaku kupnju iznad 20 eura čeka poklon'

Rujan polako najavljuje povratak rutini, a kako to obično biva, vikend pred povratak u školske klupe jedan je od najstresnijih. Kako biste sve stigli na vrijeme, City Center one ove nedjelje radi sve do 22 sata.

Svratite do Cityja sa svojim najmlađima i kupite sve ono vam treba za nove izazove uz sjajne popuste – i ne zaboravite da vas za svaku kupnju iznad 20 eura čeka poklon na Mjestu za informacije. Ako razmišljate o izvanškolskim aktivnostima za svoju djecu, imajte na umu da je sport uvijek dobra opcija. Kako biste odabrali onaj koji je baš po mjeri vašeg djeteta, pomoći će vam MVPiz platforma, iza koje stoji proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić. Tako će na čak tri poligona u Centru ovog vikenda mali posjetitelji otkriti svoje sportske vještine, imat će i priliku upoznati sportaše i trenere od kojih će čuti najbolje savjete za profesionalni napredak te dobiti autograme. Bude li sreće, mogu osvojiti i super nagrade za koje su se pobrinuli City Center one i Xiaomi.


Naposljetku, shopping vikend završite posjetom novootvorenom restoranu Batak, koji će vaša nepca razmaziti najfinijim jelima s roštilja.  Dođite i otkrijte zašto ovaj restoran postaje omiljena destinacija za jelo u baš svakom gradu u kojemu otvori svoja vrata.


Ovog vikenda vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu