Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veliko otvorenje nove zone 'Pine Paradise' u Dalmalandu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Veliko otvorenje nove zone 'Pine Paradise' u Dalmalandu

Rajska oaza u srcu borove šume

U spektakularnom ambijentu Dalmalanda, jedinog tematsko-zabavnog i vodenog parka u regiji, svečano je otvorena nova zona pod nazivom 'Pine Paradise'. Ovaj veličanstveni dodatak parku, koji se prostire na impresivnih 3000 četvornih metara, obećava posjetiteljima jedinstveno iskustvo mira, zabave i prirodne ljepote.


Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici, uključujući partnere Dalmalanda, predstavnike lokalne samouprave te Turističke zajednice grada Biograda na Moru, koja je pružila iznimnu podršku ovom projektu. Ceremonija je bila obilježena glazbom, osmjesima i pozitivnom energijom, dok su se gosti upoznavali s novitetima koje 'Pine Paradise' nudi.

Nova ugostiteljska ponuda

Nova zona smještena je u gustoj borovoj šumi, pružajući prirodni hlad i opuštajući ambijent za sve posjetitelje. Središnji dio ove zone čini 'Sweet House', novi ugostiteljski objekt gdje gosti mogu uživati u širokom izboru kava, osvježavajućih sokova, te neodoljivim slasticama poput mirisnih palačinki i vafla punjenih sladoledom.


Igralište za djecu

'Pine Paradise' također nudi bogato opremljeno igralište za djecu, oblikovano kao gusarski brod, koje je preplavljeno didaktičkim dodacima. Ovaj atraktivan prostor potiče razvoj motoričkih sposobnosti djece svih uzrasta, od onih najmanjih do malo starijih avanturista.


Novi prostor u hladu

Za one koji traže potpuni mir i opuštanje, zona nudi gazebo kućice smještene u hladu borova, idealne za meditaciju i hedonističko uživanje. Mnoštvo ležaljki raspoređenih po šumi omogućava gostima da pronađu svoje savršeno mjesto za odmor i uživanje u prirodnom hladu.


Iduće godine otvorenje novog dječjeg bazena te adrenalinskih tobogana

Dodatno uzbuđenje donosi najava da će sljedeće godine u 'Pine Paradise' biti otvorena još dva bazena s adrenalinskim toboganima te novi dječji bazen sa mnoštvom raznobojnih tobogana. Ove nadolazeće atrakcije će zasigurno privući još veći broj posjetitelja i dodatno obogatiti ponudu parka.

Otvorenje 'Pine Paradise' označava značajan korak naprijed za Dalmaland, koji nastavlja obogaćivati svoju ponudu i privlačiti posjetitelje iz cijele regije i šire. S ovim novim dodatkom, park još jednom potvrđuje svoju posvećenost pružanju nezaboravnih iskustava za sve generacije.

Uz podršku Turističke zajednice grada Biograda na Moru, Dalmaland postaje sve važniji čimbenik u turističkoj ponudi grada, pridonoseći njegovom razvoju i privlačenju sve većeg broja turista. 'Pine Paradise' već sada obećava postati omiljeno odredište za obitelji, avanturiste i sve one koji traže bijeg od svakodnevnog stresa.

- Želimo zahvaliti svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta i veselimo se što ćemo podijeliti ovu prekrasnu zonu s našim posjetiteljima - izjavio je direktor Dalmalanda Josip Zurak tijekom svečanog otvorenja. 

'Pine Paradise' je mjesto gdje se priroda i zabava susreću, stvarajući savršenu harmoniju za nezaboravne trenutke.

Posjetite Dalmaland i otkrijte čaroliju 'Pine Paradise' – vaša nova omiljena oaza mira i zabave čeka na vas!

Vaša reakcija na temu