Romantični ugođaj stare secesijske vile Tončić i predivan vrt ispred nje idealno su mjesto za proslaviti Dan zaljubljenih. U Perivoju su pomno birali namirnice i vina i pronašli pravi recept za uspješno Valentinovo.
Na meniju su mesni i riblji par. Mesni menu počinje štrudelom od sporo pečene svinjetine s gorgonzolom i tzatziki umakom, nastavlja se s odležanim ramstekom iz kopa peći, a za kraj pripremaju čokoladni kolač u créme angleise. Riblji par su trlja&oslić, pa će gosti moći kušati mariniranu i prženu trlju, ali i čips od trlje s prahom od masline i džemom od kapule. Oslić s jullienne povrćem i kremom od graška i šparoga je glavno jelo ribljeg menija koji završava rolatom od buče. Sa svakim slijedom sljubljeno je i posebno vino. Gosti mogu odabrati i menu bez vina i po svom guštu birati među brojnim etiketama u Perivoju.
Da Valentinovo ne bi trajalo samo jedan dan, ponuda traje od petka, 11. veljače, do ponedjeljka, 14. veljače!
- Svi naši vjerni gosti i dalje mogu doći na pizzu, poslužujemo je kao i dosad, od 13 do 22 sata. Menu za Valentinovo je u petak samo za večeru, a za vikend i u ponedjeljak može se rezervirati i ručak! Za sve informacije i rezervacije javite se na info.perivoj@gmail.com - poručili su iz Perivoja.