Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Splitu otvoren novi pet shop
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

U Splitu otvoren novi pet shop

'Wow! Wow!' na Trsteniku

Za one koji žele samo najbolje za svoje najbolje prijatelje iz psećeg i mačjeg svijeta, na Trsteniku je nedavno otvorena nova specijalizirana trgovina ekskluzivno za naša mala 'lajala i mjaukala' - Wow! Wow!

Wow! Wow! Pet Shop svoj asortiman bazira na kvalitetnijim proizvodima, uz nekoliko domaćih brendova i stranih noviteta na hrvatskom tržištu, i što prirodnije sastojke hrane i poslastica, a neke poznate svjetske brendove igračaka i opreme naći ćete tako kod njih po pristupačnijim cijenama nego igdje drugdje. Pošto trgovina nije prevelikog formata, moglo bi se reći da većina splitskih pet shopova ima širu, ali oni kvalitetniju ponudu, koju možete pogledati i na njihovoj web stranici wow-wow.com.hr.

Od asortimana, pod motom 'Hrana je ljubav' puno brige poklanjaju izboru hrane za pse, jer smatraju da je to najvažnija komponenta brige o psu. Ne kaže se ni za što da ljubav ide kroz želudac. Imaju kvalitetan izbor suhe i mokre hrane te poslastica. 

'Jelovnik' im sadrži ponajbolju mokru hranu ('Rockster'), ali i prvu liofiliziranu hranu u zemlji ('McAdams'), koja je jedinstvena po tome što ima svojstva sirove hrane, a praktičnost suhe. 'McAdams' je ujedno i ponajbolja hrana za pse u zemlji općenito.

Za vjerne kupce uspostavili su i program nagradnih bodova, kojim možete ostvariti popuste u iznosima od 5, 15 i 30 €.

Za kraj smo se uvjerili da su zadovoljstvo, zdravlje, lijep izgled i dug život naših ljubimaca jedina misija kojom se vode pri odabiru asortimana i preporuci kod kupovine, a cilj im je da svaki kućni ljubimac i njegov vlasnik, kad saznaju za njih i kad ih posjete reagiraju s - 'Wow!'.

Vaša reakcija na temu