Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SUZE I SMIJEH: U Level restoran u centru Joker stiže jedan od najtraženijih domaćih standup komičara - Aleks Curać Šarić
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SUZE I SMIJEH: U Level restoran u centru Joker stiže jedan od najtraženijih domaćih standup komičara - Aleks Curać Šarić

U nagradnoj igri osvojite stol za dvoje ili rezervirajte odmah na broj 099 341 4469

Splićane u četvrtak, 11. travnja, očekuje večer smijeha i zabave u restoranu Level u centru Joker, na čiju pozornicu stiže jedan od najpoznatijih domaćih komičara, Aleks Curać Šarić.

Ulaz je besplatan uz obveznu rezervaciju stolova uz večeru.

Urnebesni Riječanin je za splitsku publiku pripremio samo provjereno dobar materijal koji je dosad nasmijao tisuće ljudi, sastavljen u nastup koji će trajati 90 minuta. Aleksov nekonvencionalni pristup, briljantni komentari o životu te vješto izvedene šale o muško-ženskim odnosima i odgoju djece, iako nema ni ženu ni djecu, garantiraju večer koju nećete zaboraviti.

Nakon brojnih uspješnih nastupa diljem regije, Aleks Curać Šarić vraća se u Split kako bi ovdašnju publiku podsjetio zašto je jedan od najtraženijih stand up komičara.

Restoran Level, poznat po svom bogatom programu, izvanrednoj kuhinji i opuštenoj atmosferi, bit će savršena kulisa za ovu večer smijeha do suza.

Dan nakon Aleksa, u restoran Level stižu 'kraljevi zabave', omiljena Grupa Best, dok će u subotu elegantnim prostorom zavladati brazilski cabaret. Ovo je jedino mjesto u gradu pod Marjanom koje nudi senzacionalni 'Dinner show', no Sambastica Cabaret Latino spektakl gosti dosad nisu imali priliku doživjeti. Svi programi počinju već od 20h posebno pripremljenom večerom, nakon večere je show program, a after party nerijetko potraje duboko u noć, tako da je cjelovečernja zabava garantirana posebno ako ste u dobrom društvu.

Level kuhinju od otvorenja vodi kultni chef Pero Savanović, koji će se i ovoga puta pobrinuti za vrhunske, ali pristupačne delicije, po kojima je restoran daleko poznat, a bogata vinska karta i lista žestokih pića dodatno će zagrijati atmosferu ovog vikenda koji u Level restoranu počinje već u četvrtak.

Raspored programa za moguće rezervacije:

11.4.2024. Četvrtak: StandUp x Dinner show: Aleks Curać Šarić

12.4.2024. Petak: Grupa Best

13.4.2024. Subota: Cabaret x Dinner show: Sambastica – Cabaret Latino

18.4.2024. Četvrtak: Ladies Night Magic Boys

20.4.2024. Subota Oriental Cabaret: 1001 Nights

Svoja mjesta možete rezervirati pozivom ili WhatsApp porukom na broj telefona 099 341 4469, samo odaberite željeni datum i program.

Svi koji vole iskušavati sreću mogu potražiti nagradnu igru na Facebook stranici Dalmatinskog portala. Za osvojiti jedan stol za dvoje uz bocu pića potrebno je samo tagirati osobu s kojom želite doći i napisati datum i program koji vam je najdraži i za koji se natječete. Dobitnik će biti objavljen ispod članka 11.4.2024. točno u podne.

Vaša reakcija na temu