Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SUMMER SALE 2024. Ljetna sniženja u centru Mall of Split!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SUMMER SALE 2024. Ljetna sniženja u centru Mall of Split!

Donosimo popis popusta

Ljetna sniženja u omiljenom splitskom centu Mall of Split dosegla su vrhunac. Iskoristite nevjerojatne popuste na sve što vam je potrebno za savršeno ljeto. Popis svih popusta nalazi se na ovoj poveznici.

Ako tražite savršeni outfit za plažu, večernji izlazak ili poslovne sastanke, modne trgovine pripremile su prave poslastice, očekuju vas sniženja do 50 % popusta. Zavirite u Zaru, preuređenu Mango trgovinu i Fashion&Friends i počastite se komadima po odličnim cijenama. 

Za sve naše mališane, Magic Baby je pripremio popuste na  tricikle, bicikle, romobile, i guralice, dok su Blukids i Baby Center pripremili popuste do 50 % na odjeću i čak 70 % na igračke. Za bezbrižnu igru na plaži pobrinuo se Intersport s popustima na ljetni asortiman.

Opremite svoj dom ili apartman uz sniženja u Zara Home i Home & Cook na namještaj, dekoracije i kućanske aparate. Stvorite ugodan ambijent za ljetne večeri s obitelji i prijateljima.

Razveselite svoje najmilije posebnim poklonima po povoljnim cijenama. Ljubitelje nakita iznenadite poklonom iz Swarovskog gdje vas očekuju popusti do 40 %. 

Tvoja ljetna destinacija za savršen shopping.

Vaša reakcija na temu