Vikend zabava u konobi Rudine se nastavlja nastupom Barbary benda (petak, 10. veljače), a dan iza Anite i Malo vitra (subota, 11. veljače).
Vrhunski provod uz glazbu uživo i uživanje u najukusnijim jelima, recept je ugostiteljskog objekta s motom 'Konoba s dušom koja spaja sve generacije', a provjerite u našoj fotogaleriji kako je bilo prošlog vikenda...
Fotogalerija: Konoba Rudine
Evo što je na jelovniku.
PREDJELO:
• pršut i sir
• marinirani inćuni
• mladi sir
• riblja pašteta
GLAVNO JELO:
• teletina-piletina ispod peke s krumpirima
• roštilj
• salata
34 eura po osobi
38 eura (plate na metre - glavno jelo)
Mogućnost rezervacije visokih stolova bez paketa
Prijevoz do konobe i nazad 8 eura po osobi
Sva pića (aperitiv, bijelo-crno vino, pive, gazirani i prirodni sokovi) su uračunati u cijenu.
Gratis šampanjac za sve slavljenike!
Program počinje u 21 i traje do 2 sata