Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stavite zdravlje na prvo mjesto
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Stavite zdravlje na prvo mjesto

Ove subote se odazovite besplatnim pregledima na Danu zdravlja u City Centeru one

Ljetne radosti vraćaju se u velikom stilu! A kako biste s toplijim danima bezbrižno uživali u suncu, moru i kupanju, City Center one je u suradnji s Ljekarnom SDŽ za vas pripremio Dan zdravlja. Ove subote, 15. lipnja, besplatno preventivno pregledajte madeže, provjerite stanje krvnog tlaka i glukoze u krvi te prikupite najbolje zdravstvene savjete od vrhunskih stručnjaka i tako sigurnije zakoračiti u ljeto. 

Od 10 do 20 sati na prvom katu City Centera one magistri farmacije iz Ljekarne SDŽ sasvim besplatno će mjeriti krvni tlak i testirati razinu glukoze u krvi. 

U terminu od 10 do 13 sati, pa onda ponovno od 15 do 19 sati, imat ćete priliku odraditi besplatan dermatološki pregled madeža. Sve što trebate učiniti jest svratiti do postava Dana zdravlja, uzeti svoj redni broj na kojemu će biti naznačeno i točno vrijeme vašeg pregleda – a na vama je da se u dogovorenom terminu pojavite u Ljekarni SDŽ, gdje će vas u privatnom okruženju pregledati stručni specijalisti dermatovenerologije. 

Preventiva je pola zdravlja, ako je suditi po narodnoj poslovici – zato ne propustite edukativne radionice na kojima ćete imati priliku saznati pregršt korisnih informacija. Tako ćete od 10 do 13 sati naučiti više o prehrani uz Nutricionističke konzultacije i preporuke za bebe i djecu predškolske dobi, dok vas od 13 do 15 sati čeka Savjetovanje o njezi kože i pripremi za ljeto.

Briga o sebi počinje u City Centeru one – odazovite se na besplatne preglede i napravite prvi korak ka zdravijem životu. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu