Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićani, gdje s djecom ovu subotu?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Splićani, gdje s djecom ovu subotu?

Prilika da se mališani zabave, nauče nove vještine i stvore nezaboravne uspomene

Ove subote, 6. travnja, na terenima u Vukovarskoj ulici gdje se igra Torcida kup održava se besplatan sportsko-edukativni program za djecu od 3 do 8 godina od 9 do 14 sati.

- Nemoj sjedit' kući sam, dođi se s nama igrat' cijeli dan! - poručuje Dišpet, najuzbudljiviji besplatni sportski događaj.

Dišpet je više od običnog sportskog događaja - to je prava avantura za mališane i prilika da se istovremeno zabave, nauče nove vještine i stvore nezaboravne uspomene. S pet poligona punih raznolikih sportskih aktivnosti poput gimnastike, atletike, loptačkih sportova i tradicionalnih igara, djeca će imati priliku istražiti svoje sportske talente i razviti vještine uz stručno vođenje trenera.


- Dijete koje se kreće je sretno dijete! Pozivamo sve roditelje da svoje mališane dovedu na Dišpet i zajedno s nama provedu dan u veselju i igri - istaknula je glavna trenerica mag. cin. Ivona Kelić

- Nema boljeg načina da se vaše dijete zabavi i provede aktivan dan na svježem zraku nego uz nas na Dišpetu - dodala je.

Ivona Kelić (glavna trenerica) i Martin Grgić (organizator)

- Ovaj besplatni događaj otvoren je za sve, bez obzira na socioekonomske uvjete ili prethodno iskustvo u sportu. Samo dođite i pridružite nam se! Nema ulaznica ni rezervacija, a svi su dobrodošli da se pridruže u igri i zabavi - rekao je organizator Martin Grgić.

Ne propustite priliku da vaše dijete postane dio ove nevjerojatne sportske avanture i stvori uspomene koje će trajati cijeli život. Vidimo se na Dišpetu!


Za više informacija:
www.dispet.fun
Instagram: @dispet.fun 
Facebook: Dišpet 
Vaša reakcija na temu