Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rezervirajte večer punu zabave u Konobi Lora s Marinom Franičevićem i bendom!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Rezervirajte večer punu zabave u Konobi Lora s Marinom Franičevićem i bendom!

Cijena za ovu večer iznosi 45 eura, a u nju je uključeno predjelo, glavno jelo, neograničena konzumacija pića, osiguran parking...

Nakon rasprodanog nastupa Harisa Džinovića koji je otvorio sezonu zabave, Konoba Lora nastavlja sa svojim vikend programom, donoseći još jednu nezaboravnu večer! Ove subote, 19. listopada, s početkom u 20 sati gostuje popularni Marino Franičević i njegov bend. Očekuje vas noć vrhunske zabavne glazbe i autentične domaće spize!

Rezervirajte svoje mjesto

Kako biste osigurali svoje mjesto na ovom događaju, potrebno je rezervirati putem broja 099 351 3333 ili osobno na adresi Konobe Lora (Zrinsko-frankopanska 68). 

Cijena za ovu večer iznosi 45 eura, a u nju je uključeno predjelo, glavno jelo, neograničena konzumacija pića, osiguran parking, i naravno, uživanje u koncertu Marina Franičevića. Budite brzi, jer je broj mjesta ograničen!

Marino menu: 

Predjelo: Pršut, panceta, sir, pašteta od tune, slani inćuni

Glavno jelo: Punjena rolana teletina s krumpirima, grill miješano meso s pomfritom, tjestenina s kozicama i tikvicama

A kao poseban bonus, u cijenu je uključena neograničena konzumacija pića (voda, sokovi, vino kuće, pivo), što garantira da će zabava teći bez prestanka!

Pogledajte što ste propustili!

Fotogalerija: Haris Džinović u Konobi Lora

Ako vam treba dodatni poticaj da posjetite Konobu Lora, bacite pogled na galeriju slika s prošlog vikenda i nezaboravne zabave koja se održala u potpuno rasprodanoj konobi! Otkrijte zašto je ovo mjesto savršeno za sve vrste proslava – od rođendana, krštenja, zaruka, do raznih drugih fešti.

Domaća spiza i dnevne marende

U Konobi Lora poseban naglasak stavlja se na autentičnu domaću spizu. Svakodnevno od 10 do 17 sati možete uživati u bogatim dnevnim marendama koje uključuju sve od sarme, pašticade, do pečenja. Ako ste tražili autentične okuse Dalmacije, Lora je mjesto za vas!

Fotogalerija: Konoba Lora - hrana

Vaša reakcija na temu