Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran 1921 - stari klasik polako postaje novo hit mjesto
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Restoran 1921 - stari klasik polako postaje novo hit mjesto

Hotel Park uskoro otvara ljetnu terasu

Ponovno otvaranje brojnih terasa privlači Splićane i njihove goste na opuštanje uz koktele, dobru hranu i odličnu zabavu. Tople večeri i ugodni dani jamče uživanje prije stvaranja ljetnih gužvi. U Splitu se uvijek traži neko novo hit mjesto, ali postoji nekoliko lokacija u gradu koje imaju kultni status.

Nije ostalo puno onih lokacija koje su bile dio starog Splita, a još manje ih se prometnulo u trenutne hit izbore. Hotel Park je jedna od rijetkih lokacija koja kontinuirano stvara program i organizira događaje namijenjene svima, a njihova terasa i restoran mjesto su na kojem uživa cijeli grad. Lagana jutra, divni ručkovi i opuštene večeri u odličnoj atmosferi uz neke nove mirise i okuse savršen su dodatak prekrasnoj terasi hotela Park.

Uskoro se službeno otvara terasa restorana 1921, a nakon odlično organiziranog Bala pod maskama i Uskršnjeg ručka sigurno će i ovaj događaj premašiti sva očekivanja.

Poznat po vrhunskoj usluzi i iskustvu koje pruža gostima hotel Park jedan je od simbola grada. Otvaranje terase bit će dobar uvid u novi jelovnik chefa Tonča Puljića i svega što restoran 1921 nudi, kao i barsku kartu koja će ove sezone imati osvježavajući izbor pića i nekoliko noviteta u ponudi.

Uživanje uz akustičnu glazbu savršen je način za opuštanje od napornog tjedna, a na otvaranju terase središnji događaj bit će večera u 4 slijeda služena uz zalazak sunca. Kulinarska ekipa restorana 1921 uz chefa Puljića pažljivo priprema jelovnik nudeći najfinije sastojke i kreativne kombinacije koje će oduševiti i najzahtjevnija nepca. Uz večeru će biti poslužen pjenušac dobrodošlice kao i signature koktel bara.

Otvorenje terase hotela prilika je da se proslavi ljepota i čar grada Splita te prikaže kvaliteta njegove gastro scene. Građani s nestrpljenjem očekuju ponovno uživanje u omiljenom odredištu te stvaranje nezaboravnih iskustava. 

Događaj koji spaja vrhunsku gastronomiju, osvježavajuće koktele i glazbu stvarajući nezaboravan doživljaj koji će zasigurno ostati urezan u sjećanje svih prisutnih.

Terasa i restoran 1921 su jedno od onih mjesta koje naprosto morate posjetiti.

Otvaranje terase hotela Park organizira se 26. travnja 2024. godine s početkom u 18:30 sati, a rezervacije možete napraviti na 021/406-400 ili slanjem upita na hotelpark@hotelpark-split.hr.   

Vaša reakcija na temu