Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRVIH 10 GODINA Svečanost u Travel FREE trgovinama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PRVIH 10 GODINA Svečanost u Travel FREE trgovinama

Posjetili smo dućan u Vinjanima Donjim

Trgovački lanac pograničnih dućana Travel FREE u petak je obilježio 10. obljetnicu otvaranje svoje prve poslovnice u Hrvatskoj. Tim povodom organizirali su rođendanski party u svim svojim poslovnicama diljem Hrvatske, a kupce su dočekala posebna iznenađenja kao i veliki popusti na sve kategorije. 

Travel FREE u svom ekskluzivnom ambijentu nudi širok asortiman parfema i kozmetike, slatkiša, modnih dodataka i alkoholnih pića s cijenama nižim čak do 40 posto u odnosu na domaće tržište. Prva Travel FREE trgovina u Hrvatskoj otvorena je u rujnu 2014. godine u Novom Varošu, a danas ih je ukupno četiri na graničnim prijelazima Novi Varoš, Vinjani Donji, Gruda (Konavle) i Županja. 

Mi smo navratili u poslovnicu u Vinjanima Donjim te uz koktele provjerili što se sve nudi u dućanu. Ljubazne djelatnice kupcima su nudile osvježavajući šampanjac, a za sve su bili osigurani i ljetni kokteli iz njihovog koktel bara.

- Poslu prilazimo s puno strasti i ljubavi prema detaljima. Bitno nam je da  kupci dobiju najbolju uslugu i dodatne informacije uz svaki proizvod, naše osoblje se redovno educira kako bi ponudili vrhunsku uslugu. Prvih 10 godina prošlo je zbilja brzo i uvjereni smo da ćemo i idućih godina redovno iznenađivati akcijama, novim brendovima, a nadamo se i novoj poslovnici - kazao nam je direktor Travel FREE Hrvatske Ante Roglić-Karlušić.

Inače, Travel FREE posluje u četiri poslovnice u Hrvatskoj, a u Europi ih trenutačno ima preko 60 u šest zemalja. Trgovine su otvorene od ponedjeljka do subote te odabrane nedjelje od 9 do 21 sat, a u njima se mogu pronaći brojne originalne međunarodne marke po niskim cijenama, a kupcima van EU nude i mogućnost povrata poreza. 

Osim u trgovinama u Slavoniji (Novi Varoš i Županja) i Dalmaciji (Gruda Konavle, Vinjani Donji), njihova ponuda može se provjeriti i u web shopu www.travelfree.hr, a dodatne informacije zatražiti na Facebooku i Instagramu. Sve pod motom: 'Travel. Stop. Shop.'

Vaša reakcija na temu