Ove subote, 26. listopada, s početkom u 19 sati restoran Mazzgoon ponovno dočekuje svoje stare znalce - 'Meat the King'. Ovo je već treći put da se sastaju dva 'pionira': u jednom kantunu restoran koji je među prvima u Splitu predstavio domaćoj publici spoj tradicionalne i moderne kuhinje, u drugom kantunu pionir u proizvodnji najboljeg organskog, odležanog mesa hrvatskog podrijetla.
Rezultat? Pet čarobnih sljedova u režiji kuhara Ante Kapovića:
Couvert: Domaći tost kruh s namazom od masti i čvaraka chilly crisp
1. slijed: Domaća kobasica sa espuma kupusom
2. slijed: Baby beef tataki sa holandaise umakom, svinjskom masti i ukliseljenom rotkvicom
3. slijed: Risoto milanese sa svinjskim obrazima
4. slijed: Rib eye crne slavonske svinje
5. slijed: Sfogliatelle sa svinjskom masti i punjenjem od jabuka, cimeta i kestena
Rezervirajte svoj stol na vrijeme na broj 098 987 7780.