'Splite, spremi se - opet radimo dernek koji miriše na dim, sarme i čistu sriću', poručuju iz Gudin Pigerije.
Gudin, naime, organizira 'Praseći advent'. Počeo je 13. prosinca.

'U tijeku je najsočniji advent u gradu - od sarma šnjite, porchetta sengve i crne kobaje do zimskog ručka koji grije jače od peći. Sve je šta tribaš - doć' gladan', istaknuli su organizatori.
Gudinov adventski menu, kako su naveli, uključuje sljedeća jela: sarma sengva, Porchetta sengva, crna kobaja, white wurst, ćevapi, zapečene sarme, zimsku klasiku, odojak… i bajaderu za one šta vole slatko nakon grija na roštilj.
U posebnoj su ponudi 'dvije sendve i dva pića' po cijeni od 25 eura te nedjeljom Porchetta. K tome se uvijek nešto kuhano može pojesti za 14 eura.

Program:
13. 12. - Justin' Johnson & adventski meni
14. 12. - Topli kokteli & sočne kobase
19. 12. - Open BBQ Smoke Festival
20. 12. - Turnir u Jambu
21. 12. - '“Ko će poist više?!' - natjecanje
24. 12. - Badnjak uz Vedrana Roguljića, svinjetinu i pjenušce
27. 12. - Splitske teće s kuvarima & vinarima
28. 12. - Štrukli & kobase na pazaru
31. 12. - Mjuza, pršut & vino + doček 'Pojedi koliko možeš'.
I naravno - Sunday Roast se ne propušta!
Za domjenke i 'Gudin za doma' nazovite 095 868 7244!
