Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počinje Apfelova velika nagradna igra 10 artikala za 10 nagrada, glavna nagrada Volkswagen Taigo 1.0 TSI Life Plus
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Počinje Apfelova velika nagradna igra 10 artikala za 10 nagrada, glavna nagrada Volkswagen Taigo 1.0 TSI Life Plus

Treba skupiti 10 različitih artikala na jednom ili više računa

Iz Apfela obavještavaju da u subotu, 5. listopada 2024., počinje tradicionalna velika nagradna igra 10 artikala za 10 nagrada.

Kao i prethodnih godina, i ove je glavna nagrada automobil, ovog puta radi se o Volkswagen Taigo 1.0 TSI Life Plus, dok su druge nagrade: Vrtna garnitura, wellness vikend u Dubrovniku za dvije osobe, šest mjeseci fitness članarine u fitness centru Apfel Arena, najam sjenice s roštiljem s uključenom hranom i pićem za osam osoba, štapni blender, poklon bon Supermarket Apfel u vrijednosti 130€, poklon bon Apfel Sitni inventar/Ugostiteljstva oprema u vrijednosti 130€, poklon bon Apfel Arena pizzeria u vrijednosti 100€ te preklopni sendvič toster. 

Princip sudjelovanja je jednak kao i prethodnih godina, treba se skupiti 10 različitih artikala na jednom ili više računa, ubaciti s osobnim podacima u tipiziranu kuvertu koja se može pronaći na Apfelovim prodajnim mjestima u supermarketu i diskontu pića te čekati izvlačenje koje će se održati 18. siječnja 2025. uz prigodni slavljenički program.

- Povodom otvaranja ovogodišnje nagradne igre, pozivamo sve da dođu u Supermarket Apfel u kupnju 5. listopada 2024. od 9 do 12 sati kada svi kupci ostvaraju popust od -10% na iznos računa te imaju priliku zavrtjeti kolo sreće i osvojiti poklon nekog od sponzora nagradne igre - najavljuju iz Apfela.

Vaša reakcija na temu