Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pizza tjedna nova je ponuda u splitskom Pizzaferaju. Evo zašto je ne smijete propustiti...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pizza tjedna nova je ponuda u splitskom Pizzaferaju. Evo zašto je ne smijete propustiti...

Još jedan razlog za posjetu novoj pizzeriji

Pizzaferaj - splitska pizzerija na Mejašima, vrlo brzo je postala poznata adresa svim ljubiteljima ovog talijanskog specijaliteta, a od sada ima u ponudi i pizzu tjedna. Svaki tjedan možete probati nove, jedinstvene okuse na vašem omiljenom tijestu fermentiranom minimalno 72 sata i napravljenog s prirodnim kvasom. Ovaj tjedan očekuje vas 'Mortabella', vrhunska mortadela, na podlozi od zelenog papra i mozzarelle, a za potpuno ludilo posuli su je pinjolima i začinili umakom od senfa, meda i naranče. 

Svojoj standardnoj ponudi pizza u romana ili napoletana stilu na tjednoj bazi dodali su nove kombinacije i okuse koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima! 

Svakako Pizzaferaj vam daje još jedan razlog za posjetiti prvi put ili iznova ovo mjesto koje se odmah po otvaranju istaknulo kao mjesto o kojem će se pričati! 

Priču o Pizzaferaju i njegovim ponudama zapratite na njihovoj Instagram stranici i webu, ili jednostavno nove tjedne ponude naručite putem Wolta

Za sve dodatne informacije i rezervacije nazovite na 0994266049.

Vaša reakcija na temu