Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević PAZARIĆ PLOKITE DOBIO OPTIKU Za Auroru 'igraju' Katalinić, Vulić i Šurjak!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PAZARIĆ PLOKITE DOBIO OPTIKU Za Auroru 'igraju' Katalinić, Vulić i Šurjak!

Trenutačno im je aktualna akcija za progresivne naočale

Pazarić Plokite postao je moderniji, posjećeniji kvart s nizom djelatnosti. Postaje sve popularniji i življi dio Splita, konkurira velikom pazaru zbog dobre pozicije, žila je kucavica nekoliko kvartova. Započelo se prodajom voća i povrća, proširilo se potom i na druge vrste trgovine, a sada je u Vinkovačkoj 4 otvorena - Optika Aurora.  

- Tamo se sad može pronaći gotovo sve što je potrebno, a njeguju se stari dobri običaji, uz to što obavite spizu i kupnju, proćakulate s poznanicima, popijete kavu. Zadržao se tu duh starog Splita za sve one koji vole prošetati, a ne preferiraju shopping centre - rekao je direktor Optike Aurora Vinko Buljkoji je dijete tog kvarta. 

Želio je, stoga, da 'pazarić' dobije svoju prvu optiku. On i supruga prvo su otvorili radnju u Zvonimirovoj ulici 101 (preko puta benzinske postaje), a kako su rezultatima bili prezadovoljni jer se preporukama širio dobar glas, došlo je vrijeme za ostvarenje sna o optici na Plokitama.



Trebamo spomenuti i pjevača Dražena Zečića, njihovog ambasadora za progresivne naočale, što im je uža specijalnost i definitivno su bazirani na dioptrijskom segmentu. Na radiju ih promovira glumac Filip Radoš, povjerenje im ukazuju i pjevačica Petra Roško, kao i hajdučke legende Ivan Katalinić, Zoran Vulić i Ivica Šurjak.

Fotogalerija: Optika Aurora

Optika Aurora radi svakodnevno kontrole vida, opremljeni su vrhunskom tehnologijom, a trenutačno su im aktualne akcije za progresivne naočale.

- Posjetite nas na vama pristupačnijoj lokaciji i zauzmite svoj termin za potpunu obradu: od pregleda vida do izrade naočala. I provjerite zašto se uz nas i vaše oči smiješe - naveli su iz Aurore.

Kontaktirati ih se može na brojeve 021 357 104 (Vinkovačka 4) i 021 267 234 (Zvonimirova 101).

Vaša reakcija na temu