Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PARTY GROZNICA SE NASTAVLJA Zna se gdje je najbolji provod u Splitu: Restoran Level predstavlja bogati zabavni program za lipanj
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PARTY GROZNICA SE NASTAVLJA Zna se gdje je najbolji provod u Splitu: Restoran Level predstavlja bogati zabavni program za lipanj

Večeri rezervirane za spektakularan provod u restoranu Level nastavljaju se i u lipnju! Nakon rasprodanih zabava u svibnju, popularni splitski restoran s jedinstvenim glazbeno-scenskim programom predstavio je još bogatiji, još zabavniji program za aktualni mjesec

Neviđenom euforijom gostiju koju su izazvali 'Magic Mike' plesači na 'Ladies Night' showu, spektakularno je okončan još jedan mjesec zabave u restoranu Level. No, na oduševljenje brojnih domaćih i stranih gostiju, iz popularnog splitskog restorana smještenog na 3. katu centra Joker upravo su najavili bogati zabavni program u lipnju.

Tijekom cijele ljetne sezone gosti će subotom moći uživati u večeri uz jedinstveni 'Dinner Show' i spektakularne nastupe plesača i akrobata, dok je svaki petak u tjednu, na oduševljenje ljubitelja folk glazbe, rezerviran za 'Balkan Night' i gostovanje bendova iz regije. A kako ekskluzivno saznajemo od menadžmenta restorana, u srpnju i kolovozu Level proširuje ljetni program, uvođenjem 'Dinner Show' večeri svaku srijedu i četvrtak.

Sve one koji su raspoloženi za balkanski tip zabave na kafanski način, restoran Level 7. lipnja poziva na nezaboravni 'Balkan Night' kojim i službeno počinje zabava u lipnju. Kombinacija vrhunske hrane i narodne glazbe omiljeni je način zabave gostiju, a restoran Level je među prvima prepoznao prednosti ovakvih provoda te ih podigao na višu razinu. 


Koliko je 'Balkan Night' popularan dovoljno govori činjenica da se svaki put traži mjesto više. Stoga nas u lipnju očekuju ukupno četiri 'Balkan Night' večeri - 7., 14., 21. i 28. lipnja, odnosno svaki petak. Popularne folk hitove izvodit će vrhunski bendovi iz regije koji nastupaju uz bok najvećim zvijezdama te znaju kako 'zapaliti' atmosferu za nezaboravno 'kafansko veče' kakvo još niste doživjeli na ovim prostorima.

Subote u Levelu rezervirane su za 'Dinner Show' koji svakog vikenda donosi drugačiju ponudu, kako biste mogli uživati u različitim izvedbama. 'Cabaret Divas', 'Cabaret A La Carte', 'Oriental Cabaret' i 'Sambastica Night' večeri su popraćene glazbeno-vizualnim showom koji na toj razini donosi samo restoran Level. Zanosne plesačice, prekrasni kostimi, akrobacije i različit program u Levelu dovest će atmosferu do usijanja svake subote. 


Dođite u Level gdje zabava nikad ne prestaje i doživite najbolji provod u gradu! 

Posjetite službenu stranicu restorana Level ili društvene mreže Facebook i Instagramodaberite omiljeni način zabave uz večeru te rezervirajte stol na vrijeme.

Ulaznice se ne naplaćuju, dovoljno je samo rezervirati stol!

Info i rezervacije na broj telefona: 099 3414 469 .


Vaša reakcija na temu