Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Optika Anda donosi savršene modele sunčanih naočala idealne za ljetnu zabavu i opuštanje - na kopnu ili moru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Optika Anda donosi savršene modele sunčanih naočala idealne za ljetnu zabavu i opuštanje - na kopnu ili moru

Otkrijte razigrane kolekcije prepune različitih boja i oblika

Ljeto je vrijeme za zabavu, opuštanje i uživanje, bilo da ste na kopnu ili moru. Savršen dodatak za svaki ljetni trenutak su sunčane naočale koje ne samo da štite vaše oči, već i dodaju dašak osobnog stila vašim ljetnim kombinacijama.

Bilo da spas od ljetnih vrućina pronalazite na moru, bazenu ili s nogama u lavoru usred svog dvorišta, sunčane naočale neizostavni su modni dodatak svakoj ljetnoj avanturi i outfitu. Optika Anda već je četvrt stoljeća predvodnik u svijetu optike u Hrvatskoj, pa i ovo ljeto imaju najpopularnije modele sunčanih naočala koje ćete obožavati.


OVOG LJETA SVE JE DOZVOLJENO

Ova ljetna sezona u znaku je upečatljivih boja i neobičnih okvira. U modnom smislu, ovo ljeto sve je dozvoljeno, a Optika Anda donosi najatraktivnije modele brendova Prada, Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta

Prada donosi klasičnu eleganciju s novom dozom ekstravagantnosti, dok Gucci svojim dizajnom nudi odvažnost i jedinstvenost. Bottega Veneta sinonim je za luksuz i vrhunsku izradu, dok Saint Laurent modeli i ove sezone oduševljavaju svojim modernim i chic pristupom bojama, okvirima i oblicima.

   

Iako često biramo sunčane naočale prvenstveno kao modni dodatak, one su neophodne za zaštitu naših očiju od štetnog UV zračenja. U Optici Anda, u biranju kolekcija uvijek se fokus stavlja na modne trendove s najvišom razinom zaštite – od elegantnih i sofisticiranih modela do onih koji su idealni za ljetne sportske aktivnosti, poput špricanja vodenim pištoljima. 

 

Bez obzira jeste li klasičan tip ili tražite naočale za odvažne modne kombinacije, tim stručnjaka u Optici Anda pomoći će vam da pronađete svoj savršen par. Neka vaše ljeto iz snova bude ispunjeno stilom, zabavom ispod sunca i neizostavnom zaštitom zdravlja očiju uz Anda kolekcije sunčanih naočala koje možete pronaći u više od 50 poslovnica diljem Hrvatske.

Vaša reakcija na temu