Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA RAZINA ZABAVE U SPLITU Restoran Level u travnju donosi nikad viđeni cabaret, vruće 'Magic Mike' prizore i potpuno nove 'Kafanske večeri'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVA RAZINA ZABAVE U SPLITU Restoran Level u travnju donosi nikad viđeni cabaret, vruće 'Magic Mike' prizore i potpuno nove 'Kafanske večeri'

Najuzbudljivi program u gradu

Uzbudljiv mjesec travanj donosi niz neodoljivih događanja u popularnom splitskom restoranu Level na 3. katu centra Joker. Od autentičnih cabareta do novoosmišljenih kafanskih večeri, Level nudi bogat program koji će zadovoljiti svačiji ukus.

U subotu, 13. travnja, restoranom će zavladati atraktivne plesačice u sklopu spektakularnog brazilskog cabareta. Restoran Level jedini je u Splitu koji u svojoj ponudi ima dinner show uz plesne cabaret večeri, no 'SAMBASTICA - Cabaret Latino' je dosad neviđen, te je kao takav izazvao veliki interes.

Program se nastavlja u četvrtak, 18. travnja, uzbudljivom 'LADIES NIGHT' večerom koju će užariti golišavi 'Magic Mike' plesači. Dečki su u ožujku plesali čak četiri noći za brojne dame željne drugačijeg i tajanstvenog provoda, jer sve što se dogodi u Levelu - ostaje u Levelu. 

Ovoga puta, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na broj telefona 099 3414 469 kako ne biste žalili zbog propuštenog!

Petak, 19. travnaj, rezerviran je za splitsku glazbenu zvijezdu koju obožava i publika brojnih zagrebačkih barova i restorana, Sandra Majstrovića. Njegovi live nastupi s bendom uvijek dovedu atmosferu do usijanja jer poznato je da gdje su oni, tu je i vrhunski provod uz poznate hitove. Nakon Sandra, u subotu, 20. travnja, u Level se vraća 'ORIENTAL CABARET 1001 NIGHTS' koji je u ožujku oduševio brojne goste željne spajanja noćnog provoda s gastronomskim užitkom. 

Svaku večer za goste Level restorana kuha renomirani chef Pero Savanović i njegov vrhunski tim koji na tanjure donose samo najbolje okuse Dalmacije na unikatan način kojem je teško odoljeti. Da bi večeri užitaka u Levelu bile potpune, tu je duga lista pomno biranih domaćih vina i žestokih pića sa svih krajeva svijeta, ali i premium cigara za gospodu.

25. i 26. travnja, u restoranu Level počinju nove tematske zabave za koje se već sada traže mjesta, a radi se o 'KAFANSKIM VEČERIMA' uz popularni bend Akademik iz susjedne Srbije. Bend je poznat po dugogodišnjem iskustvu stvaranja atmosfere koja vas mami da zaplešete i pjevate već s prvim taktovima najpoznatijih hitova regionalne glazbene scene, a ništa drugačije neće biti ni u Levelu. Mjesec zabave zaokružit će CABARET X DINNER SHOW, u subotu, 27. travnja, ponovno uz atraktivne plesačice i njihove kostime te spektakularne scenske točke.

Neka Restoran Level bude vaša omiljena destinacija za sve vrste druženja i proslava. Bilo da planirate poslovni ručak, romantičnu večeru u dvoje, momačku ili djevojačku večer, proslavu rođendana ili samo izlazak s prijateljima, vrata restorana Level su vam uvijek otvorena, uz osiguran parking u garaži centra. Doživite izlaske u Splitu na potpuno novoj razini.

Info i rezervacije na broj telefona: 099 3414 469.

Vaša reakcija na temu