Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NIRS poklanja teću za sarme i pašticadu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NIRS poklanja teću za sarme i pašticadu

Ako osvojite dar, imate jedan zadatak...

Ako ste od onih koji misle da nema prave zime bez sarme, a da je pašticada ozbiljan životni događaj, imamo dobru vijest – NIRS iz Splita daruje veliku inox teću zapremine 12,7 litara, idealnu baš za takve pothvate.

Ali… postoji jedan mali, potpuno dalmatinski twist.

Kako sudjelovati?

Pravila su jednostavna:

- U komentaru na Facebook stranici Dalmatinskog portala označite (tagirajte) osobu za koju znate da kuha najbolje sarme

- Ako baš vi osvojite teću – osoba koju ste tagirali dužna vam je pokloniti godišnju zalihu zamrznutih sarmi

Jer realno – teća bez sarmi je samo lonac, a ovako svi dobiju nešto.


O nagradi

Poklanja se profesionalna OMS inox teća od 12,7 litara s poklopcempogodna za indukciju i sve vrste kuhanja. Riječ je o loncu kakav koriste restorani, ali savršeno funkcionira i u kućama gdje se kuha 'na veliko' - za obitelj, blagdane i one dane kad se ne pita koliko, nego ima li još.

Tko stoji iza darivanja?

Giveaway organizira NIRS Oprema, splitska tvrtka specijalizirana za opremu za ugostiteljstvo i kuhinje – od profesionalaca do ozbiljnih domaćih kuhara.

Preuzimanje nagrade moguće je u Splitu

Dobitnik će biti objavljen tjedan dana od ove objave na Dalmatinskom portalu

Tko je OMS?

OMS je europski proizvođač kuhinjskog posuđa specijaliziran za inox lonce i profesionalnu kuhinjsku opremu. Njihovi proizvodi koriste se u ugostiteljstvu, ali su sve popularniji i u kućanstvima jer nude trajnost, ravnomjerno provođenje topline i jednostavno održavanje. OMS teće su dizajnirane za dugotrajnu upotrebu, veće količine hrane i kuhanje bez kompromisa – baš onako kako to zahtijevaju sarme i pašticade.

Savjeti za najbolju sarmu (provjereno, domaće)

Ako već pričamo o ozbiljnoj teći, red je spomenuti i kako u njoj napraviti dobru sarmu:

• Kupus neka bude dovoljno kiseo, ali ne agresivan – ako je prejak, kratko ga isperite

• Meso neka bude mješavina svinjetine i junetine, s malo masnijeg dijela

• Riže ni previše ni premalo – da sarma ostane sočna, a ne zbijena

• U lonac uvijek idu komadi suhog mesa ili pancete – bez toga nema

dubine okusa

• Sarme se slažu tijesno, bez praznog prostora

• Kuhaju se polako, na laganoj vatri, i najbolja su – sutradan

I naravno: bez žurbe i bez nervoze, jer sarma to osjeti.

Vaša reakcija na temu